Politica de livrare

INFORMAȚII DE EXPEDIERE

Produsele sunt livrate în toată Italia, dar și în străinătate.
Comanda dvs. poate fi trimisă la o adresă selectată de dvs. (acasă, la serviciu etc. – nu la o căsuță poștală). De obicei, expediem în 24 de ore pentru majoritatea articolelor și în aproximativ 72 de ore pentru articole specifice. Timpii de expediere sunt anunțați în mod clar în momentul achiziției. Timpii de expediere sunt, de obicei, de 2-3 zile lucrătoare.

COSTURI DE EXPEDIERE
Așa cum se obișnuiește, expedierile includ serviciul expres, costurile de transport, urmărirea expedierii și semnătura la livrare pentru a asigura starea bunurilor.

Oferim transport gratuit pentru anumite produse și transport plătit pentru alte categorii de produse. După plasarea unei comenzi, veți fi contactat și informat cu privire la prețul de expediere.

Retururi

Pentru a returna produsul, trebuie să îl trimiteți la adresa: {adresa fizică}.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea produsului. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de returnare va fi dedus din rambursarea dvs.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca articolul schimbat să ajungă la dumneavoastră poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, poate doriți să luați în considerare utilizarea unui serviciu de transport cu urmărire sau achiziționarea unei asigurări de transport. Nu garantăm că vom primi articolul returnat.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.