VARNO PLAČILO OB DOSTAVI!

IZTISNITE SADJE IN ZELENJAVO ZA OKUSNE SOKOVE!

pregledal uporabnik
4.6/5

Vsestranski in praktični sokovnik zlahka pripravlja zdrave sokove, zmogljiv motor pa hitro stisne sadje in tako ohrani njegov okus in hranilne snovi.

79€

UMJESTO 158

2 LETA
GARANCIJE

BREZPLAČNA PREMIUM PODPORA
24 \ 7

PLAČILO
DOSTAVA

KAJ JE TO?

Sokovnik z visoko močjo dvostopenjskega motorja centrifugira vsako kapljico sadja in zelenjave.

Z enim samim prehodom iztisne velike količine soka iz mehkega ali trdega sadja ali zelenjave, ne da bi izpraznil posodo za pulpo.

S sokovnikom pripravite sokove, smoothije in centrifuge z več okusa, hkrati pa ohranite vitamine in hranilne snovi za sok brez grudic in semen.

Za Samo 79€

2 RAVNI MOČI

Sokovnik ima dva načina hitrosti: hitrost 1 za mehko sadje in zelenjavo ter hitrost 2 za sadje in zelenjavo s tršo lupino.

Sadje ali zelenjavo preprosto položite v vrata s širokimi ustji, ne da bi morali sadje olupiti ali odstraniti semena. S filtrom se olupki in semena odfiltrirajo, da dobite sok brez grudic.

Za Samo 79€

KI GA JE MOGOČE POMIVATI V POMIVALNEM STROJU

SE NE IZLIVA

PRIDOBI OKUSNE SOKOVE

KAJ VKLJUČUJE KOMPLET ?

Za Samo 79€

Mišljenja zadovoljnih kupaca

5/5
Kupnja potvrđena
Ivan F.

To je bila prva centrifuga, ki sem jo kupil. Mislil sem, da je dobra. Sok je dober in precej gost. Zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

5/5
Kupnja potvrđena
Marko U.

Poskusil sem z limono in pomarančo z lupino, nato pa še s korenčkom, ki sem ga dobro opral, odstranil lupino in dal celega, ter s svežo rdečo peso in rezultat je bil odličen.

5/5

Kupnja potvrđena

Marko U.

Odličen sok, uporabljam ga tako za sadje kot za zelenjavo. V napitku ne ostane moteče pulpe. In je enostaven za uporabo.

VAŽNA OBAVIJEST

Glede na veliko povpraševanje po sokovnikih priporočamo, da si ogledate naslednje

13

KOMADI DOSTUPNI

NARUČIVANJE SADA JE JEDNOSTAVNO I BRZO

ZA NARUDŽBU ISPUNITE OBRASCE SA SVOJIM PODATKIMA

Klikom na “Završi kupnju” potvrđujete da ste pročitali kolačića i politike privatnosti te da ste pročitali odredbe i uvjete “odredbe i uvjeti”

Checkoutbliss

Proizvodi za svakoga

KORISNI LINKOVI

Dostava

SIGURNO PLAĆANJE

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ova stranica nije dio web stranice Facebooka ili Facebook Inc.. Također, Facebook ni na koji način ne podržava ovu stranicu. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Slike proizvoda na ovoj prodajnoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe. Stoga primljeni proizvod i svi darovi mogu varirati ovisno o dostupnosti na zalihama. Ova stranica sadrži brendirane proizvode koji imaju sva potrebna dopuštenja za korištenje u promotivne svrhe. Ova stranica promiče proizvode koji se prodaju putem partnerskog sustava, a proizvode prikazane na ovoj stranici promiče naša stranica u zamjenu za proviziju.

©2023 Checkoutbliss.Sva prava pridržana.