SIGURNO PLAĆANJE
PRILIKOM DOSTAVE

CIJEDITE VOĆE I POVRĆE DA DOBIJETE VLASTITE SOKOVE!

Prosječna ocjena 4,94/5
4.6/5

Dobijte osvježavajući i zdravi napitak u samo nekoliko minuta!

79,00 €

UMJESTO TOGA
158 €

2 GODINE
GARANCIJE

PREMIUM POMOĆ
BESPLATNA 24/7

PLAĆANJE PRI POUZETU

O ČEMU SE RADI?

Sokovnik centrifugira svaku kap voća i povrća zahvaljujući velikoj snazi ​​dvostupanjskog motora.

Iscijedite velike količine soka od bilo kojeg mekog ili tvrdog voća ili povrća u jednom prolazu bez pražnjenja spremnika za pulpu.

Ekstraktor priprema sokove, frapee i frapee s više okusa, a istovremeno čuva vitamine i hranjive tvari za sok bez grudica i sjemenki.

79,00 €

2 RAZINE SNAGE

Sokovnik ima dva načina rada brzine: brzina 1 za meko voće i povrće i brzina 2 za voće i povrće s tvrđom korom.

Jednostavno stavite svoje voće ili povrće u vrata za punjenje sa širokim vratom bez guljenja voća ili uklanjanja sjemenki. Zahvaljujući filteru, kožice i sjemenke se filtriraju kako bi se dobio sok bez grudica.

79,00 €

SIGURNO ZA PRANJE U PERILICI POSUĐA

NE PRLJAVITE

NABAVITE UKUSNE SOKOVE

ŠTO SADRŽI KOMPLET:

79,00 €

MIŠLJENJA NEKIH NAŠIH KUPACA

5/5
Provjereno mišljenje

“Ovo je prvi sokovnik koji sam kupio. Bilo mi je super. Sok je dobar i gust na pravoj točki. Odlična vrijednost za novac.”

5/5
Provjereno mišljenje
“Dobar sok, koristim ga i za voće i za povrće. Prilikom ispijanja ne ostaje dosadna kaša. I jednostavan je za upotrebu.”
5/5
Provjereno mišljenje
“Probao sam limun i naranču s korom, a zatim stavio cijelu dobro opranu i neoguljenu mrkvu i također svježe napravljenu ciklu i rezultat je bio odličan.”

VAŽNA OBAVIJEST

Zbog velike potražnje, zalihe Sokovnika za voće i povrće su ograničene, stoga Vam savjetujemo da naručite što prije.

14

KOMADI DOSTUPNI

NARUČIVANJE JE SADA JEDNOSTAVNO I BRZO

ISPUNITE OBRAZAC ZA NARUDŽBU

VARNO PLAČILO

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ta stran ni del spletnega mesta Facebook ali družbe Facebook Inc. Prav tako Facebook na noben način ne podpira te strani. FACEBOOK je blagovna znamka družbe FACEBOOK, Inc. Slike izdelkov na tej prodajni strani so samo za ilustracijo. Zato se lahko prejeti izdelek in morebitna darila razlikujejo glede na razpoložljivost zalog. To spletno mesto vsebuje izdelke blagovnih znamk, ki imajo vsa potrebna dovoljenja za uporabo v promocijske namene. To spletno mesto promovira izdelke, ki se prodajajo prek pridruženega sistema, izdelke, predstavljene na tem spletnem mestu, pa oglašuje naše spletno mesto v zameno za provizijo.

©2023 Checkoutbliss. Vse pravice pridržane.