OFERTĂ LIMITATĂ
BLACK FRIDAY 40% REDUCERE

USCAȚI-VĂ HAINELE ÎN MAI PUTIN DE 1 ORĂ CU USCATORUL 4 ÎN 1!

499 lei

339 lei

DESCRIERE

Aveți nevoie să vă uscați rufele pentru o perioadă scurtă de timp, dar aveți spațiu limitat acasă sau vă aflați într-un mediu umed?

Acest uscător inovator reprezintă soluția ideală pentru a accelera procesul de uscare a hainelor tale, ocupând spațiu minim!

Adio rufelor de uscare incomode care invadează casa zile întregi!

Utilizarea sa este extrem de simplă: agățați-vă hainele așa cum ați face pe un suport de uscare obișnuit, iar jetul său puternic de aer fierbinte le va usca rapid și uniform.

În plus, datorită orificiilor de aerisire din material, acest uscător este capabil să încălzească mediul înconjurător!

 

DE CE ESTE MAI BUN DECÂT USCĂTOARELE CLASICE?

Avantaje:

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI EFORT

Caracteristici

Ce spun clienții noștri

Giorgi

Recenzie: 4,9/5
5/5

Am achizitionat acest uscator pentru a rezolva problema agatarii hainelor acasa, mai ales iarna. Trebuie să spun că sunt foarte mulțumit de alegerea mea, acest uscător este fantastic. Are o capacitate de 20 kg, așa că pot usca multe articole deodată. De asemenea, are diferite programe de uscare, in functie de tipul de tesatura si de gradul de umiditate dorit. Este usor de folosit si curatat, are un filtru de praf si un rezervor de apa detasabil. este foarte silențios și consumul de energie este scăzut. Hainele îmi ies moi și parfumate, fără a fi nevoie să le călc. Il recomand oricui are nevoie de un uscator practic si eficient.

Laura

Recenzie: 4,9/5
5/5

Sunt fericita că am cumpărat acest uscător, mi-a schimbat viața. Înainte trebuia să aștept zile întregi pentru haine uscate, acum le am gata în câteva ore. Acest uscător este foarte spațios și puternic, poate usca chiar și pilote și pături. Are multe opțiuni de uscare, de la delicat la rapid, și puteți regla temperatura și timpul. De asemenea, este foarte silențios și economisește energie. Hainele ies uscate si netede, fara cute sau cute. Este un produs de calitate si design, il recomand tuturor.

Fabi

Recenzie: 4,9/5
5/5

Recomand cu mare drag!
Acest uscător este o minune, nu m-aș putea descurca fără el. Îmi place să spăl rufele des, dar nu am prea mult spațiu pentru a le agăța. Cu acest uscator am rezolvat problema, pot usuca totul in scurt timp si cu rezultate excelente. Este simplu de folosit și întreținut, este un produs care merită fiecare bănuț.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.