VARNO PLAČILO OB DOSTAVI!

RAZPRŠILNA PIŠTOLA ZA BARVO

pregledal uporabnik
4.6/5

Električni razpršilnik za barvo za notranjo in zunanjo uporabo, široko paleto aplikacij na domu ali vrtu.

79,99€

UMJESTO 159

Za Samo 79€

2 LETA
GARANCIJE

BREZPLAČNA PREMIUM PODPORA
24 \ 7

PLAČILO
DOSTAVA

✓ Odlično za velike projekte barvanja: s Total Painterjem enostavno pobarvajte vse domače predmete (zunanjost, lope, ograje, garaže, terase itd.).


✓ Poleg tega, da gre za najbolje prodajano barvo na svetu, jo odlikuje tudi nova tehnologija X-Paint, ki ohranja enakomeren in enakomeren razpršilni vzorec ter v kratkem času prekrije zelo veliko površino.


✓ Največji nadzor: izbirnik za nadzor tlaka za največje možno prilagajanje pretoka barve.

Za Samo 79€

Z lahkoto barvati na kovino

Enostavno barva stene hiše

PROFESIONALNI SLIKAR V SPREJU!

Pobarvajte svoj dom in pohištvo z novim profesionalnim brizgalnim barvilnikom, ki je opremljen z 960-vatnim motorjem za hitro in enakomerno barvanje vseh predmetov brez kapljic in madežev.

Sistem hermetično zaprtih izmenljivih posod omogoča shranjevanje barve za poznejšo ponovno uporabo.

Montaža brizgalne pištole PaintZoom Extra je hitra in enostavna, kar pomeni več časa za barvanje! Priložena je tudi obojestranska šoba, ki odpravlja morebitne zamašitve.

Za Samo 79€

Mišljenja zadovoljnih kupaca

5/5
Kupnja potvrđena
Ivan F.

Rezultati so zelo dobri. Naložba je vredna, saj se povrne že pri prvem barvanju hiše. Predvsem pa je rezultat veliko boljši od kakršne koli žveplene barve.

5/5
Kupnja potvrđena
Marko U.

S tem izdelkom sem doslej pobarval teraso in ograjo. Deluje! Uporaba je zelo enostavna. Prilagoditve, ki jih ima, pomagajo pri enostavnem barvanju različnih površin..

VAŽNA OBAVIJEST

Zaradi velikega povpraševanja po brizgalnih pištolah za barve vam priporočamo, da jih naročite čim prej.

13

KOMADI DOSTUPNI

NARUČIVANJE SADA JE JEDNOSTAVNO I BRZO

ZA NARUDŽBU ISPUNITE OBRASCE SA SVOJIM PODATKIMA

Klikom na “Završi kupnju” potvrđujete da ste pročitali kolačića i politike privatnosti te da ste pročitali odredbe i uvjete “odredbe i uvjeti”

Checkoutbliss

Proizvodi za svakoga

KORISNI LINKOVI

Dostava

SIGURNO PLAĆANJE

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ova stranica nije dio web stranice Facebooka ili Facebook Inc.. Također, Facebook ni na koji način ne podržava ovu stranicu. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Slike proizvoda na ovoj prodajnoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe. Stoga primljeni proizvod i svi darovi mogu varirati ovisno o dostupnosti na zalihama. Ova stranica sadrži brendirane proizvode koji imaju sva potrebna dopuštenja za korištenje u promotivne svrhe. Ova stranica promiče proizvode koji se prodaju putem partnerskog sustava, a proizvode prikazane na ovoj stranici promiče naša stranica u zamjenu za proviziju.

©2023 Checkoutbliss.Sva prava pridržana.