PLATĂ SIGURĂ
LA LIVRARE

3 perechi la pretul de 1

Evaluare Medie 4.94/5
4.6/5

Oferă confort extrem, făcându-ți visele să devină realitate!!!

OFERTA 2 +1 GRATIS

219 RON

PRET VECHI 299 RON

100% SATISFĂCUT

ASISTENȚĂ
GRATIS 24 \ 7

PLATĂ SIGURĂ
LA LIVRARE

SUTIENUL CARE ȚI VA SCHIMBA VIAȚA!

Creat dintr-un material extra moale și confortabil care se adaptează perfect formei corpului tău.

Confortabil și sigur pentru sân, ideal pentru utilizare în toate situațiile: zi de zi, pentru sport și pe timpul nopții. Nu va mai trebui să vă faceți niciodată griji cu privire la disconfortul unui sutien!

MULTIPLE FUNCȚII

Acest sutien a fost special conceput pentru orice tip de sport. De exemplu: alergare, tenis, volei, alergare, sărituri și exerciții aerobice.

3 CULORI

 Disponibil în 3 culori diferite pentru a se potrivi cu toate hainele tale. În plus, sistemul fără sudură nu va lăsa urme pe piele sau pe îmbrăcăminte. Ca un sutien invizibil!

FĂRĂ CUSĂTURĂ ȘI CU FIR

Se inchide cu benzi in fata pentru a-l putea lega confortabil si fara efort. Economisiți mult timp și bani cu aceste sutiene confortabile!

SPECIFICAȚII

● Ultra ușoar

● Fără iritare

● Fără transpirație

● Confortabil și la modă

 

Este disponibil în trei mărimi (L, XL, XXL)

 

+9724 Clienți satisfăcuți

5/5
Cumparator Verificat

Chiara

„Nu cumpărasem niciodată sutiene online și trebuie să recunosc că mi-au depășit așteptările. Este frumos, confortabil și perfect chiar și în timpul sportului. Raport calitate/preț excelent!”

5/5
Cumparator verificat

Georgiana

„Perfect, calitatea este excelentă și designul ergonomic îl face unul dintre cele mai bune sutiene din jur. Il recomand cu incredere. Merita cumparata. FABULOS!!!”

 
 
 
 
 
 

 

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Stocul de Sutiene este unul limitat , așadar vă recomandăm să plasați comanda cât mai repede posibil

Stoc Limitat

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂ

Rezumat Comandă

Curățător de geamuri

299,00 RON

219,00 RON
TOTAL

299,00 RON

219,00 RON

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.