PLAĆANJE POUZEĆEM
BRZA DOSTAVA

12-DIJELNI SET POSUĐA OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

Prosječna ocjena 4.94 od 5
4.6/5

Zdravo kuhanje s novim neprianjajućim tavama

Posebna ponuda!

Samo danas, osigurajte Set posuđa sa 40% popusta! 🤩

79,90 €

IN UMJESTO 139,80 €

NARUČITE SADA I PRIMITE:

2 GODINE GARANCIJA

BRZA DOSTAVA 24\7

PLAĆANJE PO ISPORUCI

KVALITETA I SIGURNOST

Komplet se sastoji od 12 različitih lonaca i tava. Izrađeni u potpunosti od nehrđajućeg čelika, zagrijavaju se nevjerojatno brzo, ravnomjerno raspoređujući toplinu po posudi, savršeni za kuhanje bilo koje vrste jela.

Opremljen bakelitnim i čeličnim ručkama koje ih čine toplinskom izolacijom, izbjegavajući opasne opekline tijekom uporabe

Osim toga, mogu se prati u perilici posuđa.

Iskoristite 50% popusta već danas i naručite Edel HOFF Swiss Set!

Ivana

Ocjena 5 / 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oduševljena sam ovim setom posuđa! Kvalitetan nehrđajući čelik omogućuje brzo zagrijavanje i ravnomjerno kuhanje. Također je praktično što se može prati u perilici posuđa. Ovaj set je zaista dragulj u mojoj kuhinji! .
✔ Potvrđena kupnja

Lucija

Ocjena 5 / 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izuzetno sam zadovoljna ovim setom posuđa. Izdržljiv nehrđajući čelik osigurava brzo i ravnomjerno kuhanje, dok su ručke udobne i sigurne za uporabu. Osim toga, jednostavno se održava jer se može prati u perilici posuđa. Toplo preporučujem ovaj set svim ženama koje žele kvalitetno posuđe u svojoj kuhinji!
✔ Potvrđena kupnja

+9724 Zadovoljne mušterije

VAŽNA OBAVIJEST

Zbog visoke potražnje, naša zaliha je Set posuđa ograničena, stoga molimo vas da što prije obavite svoju narudžbu.

7

KOMADI DOSTUPNI

Naručivanje sada je jednostavno i brzo

POPUNITE OBRAZAC ZA NARUČIVANJE
Klikom na “Dovrši kupnju” potvrđujete da ste pročitali o kolačićima i politici privatnosti i da sam pročitao “uvjete i odredbe”

SIGURNO PLAĆANJE

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ova stranica nije dio web stranice Facebooka ili Facebook Inc.. Također, Facebook ni na koji način ne podržava ovu stranicu. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Slike proizvoda na ovoj prodajnoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe. Stoga primljeni proizvod i svi darovi mogu varirati ovisno o dostupnosti na zalihama. Ova stranica sadrži brendirane proizvode koji imaju sva potrebna dopuštenja za korištenje u promotivne svrhe. Ova stranica promiče proizvode koji se prodaju putem partnerskog sustava, a proizvode prikazane na ovoj stranici promiče naša stranica u zamjenu za proviziju.

©2023 Sales Sensations .Sva prava pridržana.