Πολιτική παράδοσης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ

Τα προϊόντα παραδίδονται σε όλη την Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό.
Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί σε μια διεύθυνση που εσείς επιλέγετε (σπίτι, εργασία κ.λπ. – όχι σε ταχυδρομική θυρίδα). Συνήθως αποστέλλουμε εντός 24 ωρών για τα περισσότερα είδη και σε περίπου 72 ώρες για συγκεκριμένα είδη. Οι χρόνοι αποστολής διαφημίζονται σαφώς κατά τη στιγμή της αγοράς. Οι χρόνοι αποστολής είναι συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Όπως συνηθίζεται, οι αποστολές περιλαμβάνουν την υπηρεσία express, τα έξοδα μεταφοράς, την παρακολούθηση της αποστολής και την υπογραφή κατά την παράδοση για να διασφαλιστεί η κατάσταση των εμπορευμάτων.

Προσφέρουμε δωρεάν αποστολή σε ορισμένα προϊόντα και πληρωμένη αποστολή σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για την τιμή αποστολής.

Επιστροφές

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, πρέπει να το στείλετε στη διεύθυνση: {φυσική διεύθυνση}.

Θα είστε υπεύθυνοι για την καταβολή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσει το ανταλλαγμένο προϊόν σε εσάς μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιστρέφετε πιο ακριβά αντικείμενα, ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλεια αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε

Checkoutbliss

Προϊόντα για όλους

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Παράδοση

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Αυτός ο ιστότοπος δεν αποτελεί μέρος του ιστότοπου του Facebook ή της Facebook Inc. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Facebook με οποιονδήποτε τρόπο. Το FACEBOOK είναι εμπορικό σήμα της FACEBOOK, Inc. Οι εικόνες των προϊόντων σε αυτή τη σελίδα πωλήσεων είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Ως εκ τούτου, το προϊόν που παραλαμβάνεται και τυχόν δώρα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει επώνυμα προϊόντα που έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες για να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτός ο ιστότοπος προωθεί προϊόντα που πωλούνται μέσω ενός συστήματος θυγατρικών και τα προϊόντα σε αυτή τη σελίδα προωθούνται από τον ιστότοπό μας με αντάλλαγμα μια προμήθεια.

©2023 Shop Top On. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.