Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Η πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων μας διαρκεί 14 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική του συσκευασία.

Αρκετοί τύποι αγαθών εξαιρούνται από την επιστροφή. Τα ευπαθή προϊόντα, όπως τρόφιμα, λουλούδια, εφημερίδες ή περιοδικά, δεν μπορούν να επιστραφούν. Επιπλέον, δεν δεχόμαστε προϊόντα προσωπικής υγιεινής ή υγιεινής, επικίνδυνα υλικά ή εύφλεκτα υγρά ή αέρια.

Πρόσθετα είδη δεν επιστρέφονται:

Κάρτες δώρων
Προϊόντα λογισμικού με δυνατότητα λήψης
Ορισμένα είδη υγείας και προσωπικής φροντίδας
Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.

Παρακαλούμε να μην επιστρέψετε την αγορά σας στον κατασκευαστή.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες χορηγούνται μόνο μερικές επιστροφές:

Βιβλίο με εμφανή σημάδια χρήσης
CD, DVD, κασέτες VHS, λογισμικό, βιντεοπαιχνίδια, κασέτες ή δίσκοι βινυλίου που έχουν ανοιχτεί.
Οποιοδήποτε αντικείμενο που δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, έχει υποστεί ζημιά ή του λείπουν μέρη για λόγους που δεν οφείλονται σε δική μας υπαιτιότητα.
Οποιοδήποτε αντικείμενο επιστρέφεται περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση
Επιστροφή χρημάτων
Μόλις παραλάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι παραλάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής σας.

Εάν εγκριθεί, η επιστροφή χρημάτων σας θα διεκπεραιωθεί και η πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδο πληρωμής εντός συγκεκριμένου αριθμού ημερών.

Καθυστερημένες ή χαμένες επιστροφές χρημάτων
Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να καταχωρηθεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων σας.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Συχνά υπάρχει κάποιος χρόνος επεξεργασίας μέχρι να καταχωρηθεί η επιστροφή χρημάτων.

Εάν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση {ηλεκτρονική διεύθυνση}.

Στοιχεία προς πώληση
Μόνο τα είδη σε κανονικές τιμές μπορούν να επιστραφούν. Αυτά τα είδη δεν μπορούν να επιστραφούν.

Ανταλλαγές
Ανταλλάσσουμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Αν θέλετε να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα:

Checkoutbliss

Προϊόντα για όλους

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Παράδοση

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Αυτός ο ιστότοπος δεν αποτελεί μέρος του ιστότοπου του Facebook ή της Facebook Inc. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Facebook με οποιονδήποτε τρόπο. Το FACEBOOK είναι εμπορικό σήμα της FACEBOOK, Inc. Οι εικόνες των προϊόντων σε αυτή τη σελίδα πωλήσεων είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Ως εκ τούτου, το προϊόν που παραλαμβάνεται και τυχόν δώρα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει επώνυμα προϊόντα που έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες για να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτός ο ιστότοπος προωθεί προϊόντα που πωλούνται μέσω ενός συστήματος θυγατρικών και τα προϊόντα σε αυτή τη σελίδα προωθούνται από τον ιστότοπό μας με αντάλλαγμα μια προμήθεια.

©2023 Shop Top On. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.