Politica de Retur Revoon

În conformitate cu ordonanța O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Condițiile de returnare a produselor noastre:

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele individuale (cutie, blister, flacon, plicuri etc.) care au fost deschise/desigilate, nu pot fi returnate.

In general, produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Procedura de denuntare si retur:

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email contact@revoon.ro cu următoarele date:

Numele complet al persoanei care a plasat comanda și numele produsului

Data in care ati plasat comanda

Adresa de livrare

Contul IBAN

Numele titularului contului bancar

Returnarea se face prin trimiterea produselor in maxim 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii pe adresa Str. Gării nr. 667, hala 3, loc. Hărman, jud. Brașov, cod poștal 507085. Pentru reclamații sau mai multe informatii contactați-ne la adresa de email: contact@revoon.ro

Produsele trebuie să se afle în stare nedeteriorată.

FOARTE IMPORTANT! Produsul trebuie expediat fără plată la livrare. Inclusiv costul de expediție trebuie plătit de dvs. și nu de Revoon.

Suma platita initial va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare;

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra;

REVOON va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: contact@revoon.ro

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.