Wonder Patch

INFORMATII

4.9 | 1,201 recenzii
4.9/5

WONDER PATCH 8X1 PLASTURI DE TONIFIERE ȘI ARDERE A GRĂSIMILOR

4.9 | 1,201 Recenzii
4.9/5

OFERTA 8x3

159 RON

PREȚ VECHI 359 RON

Metabolism accelerat

Reducere în circumferință

Pierdere în greutate

Drenează 98% din lichide

Fără dietă

Elimină vergeturile

Vă prezentăm plasturii pentru abdomen Wonder Patch

Nu pierde niciun moment

Formula specială a plasturilor Wonder Patch se bazează pe ingrediente naturale selectate și studiate în laborator pentru a crea o formulă 100% eficientă. Wonder Patch sunt plasturii care ajută la accelerarea metabolismului reducând eficient grăsimea și celulita acolo unde sunt aplicați și acționând asupra pielii afectate de vergeturi.

159 RON

Plasturi pentru tonifiere de calitate superioară la un preț mic

Aplicare rapidă și ușoară

Metabolism accelerat

Capacitatea de a arde calorii mai eficient și de a transforma grăsimile în energie. Un metabolism rapid poate ajuta la menținerea sau atingerea unei greutăți sănătoase, precum și la sporirea nivelului de energie.

Pierdere în greutate

Stimulează arderea grăsimilor în organism, accelerând procesul de slăbire, ajutându-te să scapi de kilogramele nedorite mai rapid.

Fără dietă

Oferă un sprijin suplimentar în procesul de pierdere în greutate, fără a impune restricții alimentare severe.

Reducere în circumferință

Ajută la scăderea în circumferință a zonelor problematice ale corpului, cum ar fi abdomenul și șoldurile. Contribuie la eliminarea excesului de grăsime și la remodelarea siluetei.

4.9 | 1,204 recenzii
4.9/5

Ce fac plasturii pentru abdomen Wonder Patch

Acești plasturi cu acțiune locală sunt cel mai bun remediu pentru slăbirea și definirea abdomenului.

Elimină grăsimea și tonifică

Funcționează ca un puternic accelerator al metabolismului în zonele specifice în care sunt aplicați, stimulând țesutul adipos să ardă grăsimile și celulita.

Confort și ușurință

Aplicarea plasturilor este simplă și nu necesită efort sau timp suplimentar. Plasturii pot fi purtați întreaga zi.

Efect de lungă durată

Contribuie la o scădere în greutate graduală și stabilă. 

159 RON

Plasturii de slăbit Wonder Patch

Părerea experților

Dr. Mihaela Francu

“În calitate de medic, cred că Wonder Patch poate fi un sprijin valoros pentru cei care doresc să piardă în greutate datorită combinației de ingrediente naturale, cum ar fi Garcinia Cambogia, Guarana și Fucus. Aderența plasturelui la piele ajută la întărirea efectului ingredientelor active conținute în produs.”

Cum se utilizează?

159 RON

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂ

Rezumat Comandă

Plasturii de slăbi

359,00 RON

159,00 RONTOTAL

359,00 RON

159,00 RON

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Ce spun clienții despre
Plasturii Wonder Patch

4.9 | 1,204 Recensioni
4.9/5

4.9 ★★★★★

"Sunt o persoană destul de sportivă, dar nu am reușit niciodată să slăbesc și să îmi definesc zona abdominală atât de mult pe cât ar fi trebuit. De când am început să folosesc aceste plasturi, însă, situația s-a schimbat complet! Este cu adevărat uimitor cât de mult am reușit să ard și să mă întăresc în doar câteva săptămâni."

4.9 ★★★★★

"Foarte buni plasturi.....Utilizez o mulțime de suplimente, deoarece cred că dieta noastră este complet greșită, acesti plasturi sunt mult mai bune, este un concentrat de substanțe active și naturale care oferă un beneficiu imens. recomandat...."

4.9 ★★★★★

"Mergeam la sala si nu reuseam nicicum sa scap de burta. Cu ajutorul acestor plasturi am reusit in sfarsit sa vad rezultate foarte rapid. Le-am aplicat inclusiv pe fesieri sa incerc si am fost surprins. Sunt super!."

4.9 ★★★★★

"Mi-a plăcut foarte mult mirosul și se lipește foarte bine, cu o calitate bună a adezivului. Foarte confortabil de utilizat și pot vedea diferențe în 3 săptămâni de utilizare."

4.9 ★★★★★

"Am ales această metodă de slăbire pentru că mi-a fost greu să urmez diete stricte sau să am timp pentru exerciții intense. Plasturii au fost o alegere excelentă pentru mine deoarece au fost ușor de folosit și au făcut parte din rutina mea zilnică fără probleme"

4.9 ★★★★★

"Este un produs excepțional, după câteva zile simt o schimbare, imi permite să mă simt mai bine atât cu greutatea cât și cu oboseala zilnică."

Realizat de adevărați experți

Cel mai bun preț/calitate

Satisfacție garantata

Întrebări frecvente

Găsește răspunsuri la toate întrebările tale aici

De obicei, curierul GLS livrează în cel mult 1-2 zile.

Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare. Puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

Transportul este complet GRATUIT.

Bineînțeles că da! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți nehotărât asupra a ceea ce trebuie să faceți, veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de a cumpăra!

În cazul în care ați completat deja formularul, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail.

Absolut, dacă observați în colțul din stânga sus veți observa simbolul lacătului cu https, acest lucru garantează că datele dvs. sunt trimise în deplină siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Citiți mai multe despre politica noastră de confidențialitate in secțiunea de mai jos.

 
 

După primirea coletului, aveți la dispoziție 10 zile pentru a-l returna.

Promoție limitată:
50% reducere + transport Rapid

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.