PĂTURĂ-HANORAC

 Produs de înalta calitate și design foarte interesant, care avea grija de confortul dumneavoastră. Ideal atât pentru a fi purtat în casă, cât și afara în nopțile reci sub stele.

STOC LIMITAT

259 lei

189 lei

LÂNĂ DE CALITATE PREMIUM

Hanoracul uimitor de confortabil, combină căldura unei pături cu confortul hanoracului tău preferat. Este fabricat din lana ultra-moale .Dimensiuni generoase pentru a vă menține cald din cap până în picioare. Dispune de o glugă foarte mare pentru a vă menține capul cald și confortabil și un buzunar mare și încăpător pentru a păstra ceea ce aveți nevoie la îndemână.

 

IDEAL PENTRU SEZONUL RECE!

 

Este o patura foarte moale si calduroasa care are maneci lungi si largi, gluga si buzunar extrem de practice.

Incalzeste-te pe deplin si scade factura la caldura din casa in timp ce mainile tale sunt calde,in timp ce scrii la laptop, schimbi posturile cu telecomanda de la TV, vorbesti la telefon sau te bucuri de o gustare pe canapea !

Un produs util oriunde te-ai afla: in casa, in camping sau in vacanta

DE CE PĂTURA-HANORAC ?

Ce spun clienții noștri

Mari

Recenzie: 4,9/5
5/5

Acestea nu sunt doar atât de elegante, dar, cel mai important, sunt atât de confortabile! Îmi plac foarte mult.

Timo

Recenzie: 4,9/5
5/5

Mare lucru. Un cadou pentru mine. sunt de o calitate excelenta pentru pret

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.