PLATĂ SIGURĂ
LA LIVRARE

Ochelari de citit universali

Evaluare medie 4.94/5
4.6/5

Ochelari de citit universali cu focalizare automata si nuanta reglabila variabila pentru fiecare ochi.

STOC LIMITAT

149 Lei

In loc de 300 Lei

2 ANI
GARANTIE

SUPORT PREMIUM
GRATUIT 24 \ 7

PLATĂ
LA LIVRARE

CUM FUNCTIONEAZa?

OnePower Zoom sunt ochelarii revoluționari cu ajustare manuala a dioptriilor, Record de Vânzări, capabili să ajusteze claritatea și dioptriile în funcție de ceea ce vedeți !

OnePower Zoom este echipat cu o lentilă multifocală inovatoare cu patent și ajustare manuala, un sistem complex de suprapunere a lentilelor (Multi-Lent).

Evitați pierderea de timp și bani: Nu mai cheltuiți mulți bani pe ochelari și examinări oculare! Cu OnePower Zoom puteți vedea peisaje sau citi o carte fără a fi nevoie să vă schimbați ochelarii!

Rezultatul este garantat 100%! Încercați timp de 60 de zile

149 Lei

DE CE CUMPĂRĂ TOATĂ LUMEA?

Nu contează câte dioptrii ai. Datorită funcțiilor de ajustare, lentilele se adaptează la ceea ce vezi și pot fi folosite de toate persoanele cu o scară gradată de la 0,5 la 2,75 dioptrii.

Extrem de puternici, confortabili și eleganti! – Realizati din materiale de inalta calitate, au un design la moda. Perfecti pentru femei si barbati!

+9724 Clienții mulțumiți nu pot greși!

5/5
Achiziție verificată

Maria

Produs fantastic. Nu pot să văd lucrurile bine de la distanță, dar datorită acestui lucru pot vedea tot ce vreau să văd. Greutatea ușoară nu face ca ramele să alunece de pe nas în mod constant. Văd foarte bine și soarele nu mă mai deranjează.
5/5
Achiziție verificată

Adelin 

Eu zic ca am 2 grade la un ochi si 2,50 la celalalt dar i-am luat si am facut bine! Cea mai bună parte este că i poți folosi pentru orice. Modifică intensitatea luminii și poți citi la soare fără griji. Pentru mine, care abia pot citi de aproape și văd departe, sunt cu adevărat speciali pentru că fac totul cu ochelarii.

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Stocul de Ochelari este unul limitat vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

Stoc Limitat

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂ

Rezumat Comandă

Ochelari de Citit

300,00 RON

149,00 RONTOTAL

300,00 RON

149,00 RON

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.