ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΟ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα χειρός

κριτική χρήστη
4.6/5

Ελαφριά ηλεκτρική σκούπα χειρός με μεγάλη απορροφητικότητα είναι ιδανικός βοηθός σε κάθε σπίτι, στο επαγγελματικό χώρο ή στο αυτοκίνητο. Ξεφορτωθείτε τις ακαθαρσίες με μερικές μόνο κινήσεις με αυτή την κορυφαία ηλεκτρική σκούπα.

(10/1050 Η ζήτηση για αυτό το προϊόν είναι υψηλή!)

36€

ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ 69€

2 ΧΡΟΝΙΑ
Εγγύηση

ΔΩΡΕΑΝ PREMIUM ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
24 \ 7

ΠΛΗΡΩΜΗ
ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ιδανικό για να απολυμάνετε το πληκτρολόγιο του γραφείου, του αυτοκινήτου, των καναπέδων σε λίγα μόνο λεπτά. Για αποθήκευση σε τσάντα ή συρτάρι.

Εκτός από την ιδανική για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, αυτή η ηλεκτρική σκούπα χειρός είναι επίσης ιδανική για τον καθαρισμό του νοικοκυριού, από τον καναπέ μέχρι το υπνοδωμάτιο.
Αυτή η στεγνή ηλεκτρική σκούπα έχει τη λειτουργία αναρρόφησης και φυσήματος, όχι μόνο για την αναρρόφηση, αλλά και για την αφαίρεση σκόνης, φύλλων ή υπολειμμάτων από το αυτοκίνητό σας ή όπου αλλού θέλετε. Επίσης πολύ χρήσιμο όταν χρειάζεται να φουσκώσετε μπαλόνια ή φουσκωτά.
Η ηλεκτρική σκούπα δεν εμποδίζει τα καλώδια. Μπορείτε να καθαρίσετε όπου θέλετε. Μπορεί εύκολα να καθαρίσει σκάλες, κουζίνες, αυτοκίνητα ή δυσπρόσιτες γωνίες. Η τσάντα μεταφοράς επιτρέπει τη γρήγορη αποθήκευση της ηλεκτρικής σκούπας μετά τη χρήση. Η ασύρματη συνδεσιμότητα και η αποθήκευση ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες της πρακτικής φορητότητας.

Μόνο με 36€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακροφύσια

Αποκτήστε μια φαρδιά κεφαλή αναρρόφησης για μεγαλύτερες περιοχές, ένα μακρύ ακροφύσιο για το χειρισμό βαθιών και δύσκολων γωνιών και μην ξεχάσετε να αλλάξετε τη βούρτσα για περίπλοκο και λεπτομερή καθαρισμό.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Μόνο με 36€

Κριτικές ικανοποιημένων πελατών

Πάνω από 20.345 ικανοποιημένοι πελάτες μας εμπιστεύονται!

5/5
Η αγορά επιβεβαιώθηκε

Giorgos  F.

«Το προϊόν είναι ακριβώς όπως περιγράφεται. Συνιστώ έναν σοβαρό πωλητή!

5/5
Η αγορά επιβεβαιώθηκε

Dimitris U.

"Εδώ είναι, πολύ καλός και κάνει καλά τη δουλειά του"

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, εξαντλούμε επίσημα τις ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες χειρός, συνιστούμε να παραγγείλετε το συντομότερο δυνατό

13

ΤΕΜΑΧΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Κάνοντας κλικ στο «Ολοκλήρωση αγοράς» επιβεβαιώνετε ότι το έχετε διαβάσειcookies και την πολιτική απορρήτουo και ότι έχετε διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσειςe  “βυθοκόρηση και συνθήκες”

Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι μέρος του Facebook ή της Facebook Inc. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Facebook με κανέναν τρόπο. Το FACEBOOK είναι εμπορικό σήμα της FACEBOOK, Inc. Αυτή η σελίδα δεν αποτελεί μέρος του ιστότοπου του Facebook ή της Facebook Inc. Το Facebook επίσης δεν υποστηρίζει αυτή τη σελίδα με κανέναν τρόπο. Το FACEBOOK είναι εμπορικό σήμα της FACEBOOK, Inc. Οι εικόνες προϊόντων σε αυτήν τη σελίδα πωλήσεων προορίζονται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Επομένως, το προϊόν που ελήφθη και τυχόν δώρα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει επώνυμα προϊόντα που έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες για χρήση για προωθητικούς σκοπούς. Αυτός ο ιστότοπος προωθεί προϊόντα που πωλούνται μέσω ενός συστήματος συνεργατών και τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο προωθούνται από τον ιστότοπό μας με αντάλλαγμα μια προμήθεια.

©2023 Sotto Εκπτώσεις. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.