OFERTĂ LIMITATĂ BLACK FRIDAY 50% REDUCERE

MINI LOCALIZATOR GPS MAGNETIC CU FUNCȚIE DE INTERCEPTARE

250 lei

129 lei

DE CE SĂ ALEGI URMARIREA PRIN GPS?

LOCAL GPS este cea mai nouă tehnologie: micul tracker GPS SATELITAR premium cu care puteți urmări orice persoană, animal sau obiect în timp real și la orice distanță prin intermediul aplicației de pe smartphone-ul dumneavoastră.
Noua tehnologie a localizatorului xpower mini vă va permite să monitorizați toate mișcările copiilor, partenerilor, soților sau masinii dumneavoastra.
Poziționarea și ascunderea vor fi foarte ușoare datorită dimensiunilor sale reduse (43,2 mm x 32 mm x 13,6 mm), puneți-l în mașină, în geanta sau în servieta celor pe care doriți să îi urmăriți, să îi monitorizați sau să îi protejați.
 

BATERIE SUPER-DURABILĂ

Bateria de nouă generație are o durată de viață de peste 30 de zile, chiar și în condiții de îngheț.

 

GĂSEȘTE PE ORICINE

APLICAȚIE GRATUITĂ COMPATIBILĂ PENTRU IOS ȘI ANDROID
 

Caracteristici

Ce spun clienții noștri

Mihai

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Acum 3 saptamani mi-a disparut bicicleta si acum 2 saptamani am gasit-o si iar mi-a disparut la 2 zile. Am cumparat acest gps sa vad unde dispare si cine o tot ia. Se pare ca baitul vecinului meu isi doreste o bicicleta si seara mai iese la plimbare cu ea da mai uita sa o aduca si inapoi. Macar acum stiu ce sa ii iau de ziua lui. Bun acest gps, nu ma asteptam.”

Oana

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Produs care își face treaba, îl pun în geanta fiicei mele de 7 ani și știu întotdeauna exact unde se află, în plus, pot auzi și ce spun. Simt că acest lucru o protejează cât mai mult posibil. Produs testat timp de o lună și totul ok.”

Alex

Recenzie: 4,9/5
5/5

Recomand cu mare drag!
“Recepție foarte bună a semnalului, mi-am urmărit soția pentru a vedea dacă mă înșeală, dar din fericire m-am înșelat, oricum merge ca un farmec, nota 10/10”

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.