PLATA SIGURA
LA LIVRARE

Mini localizator GPS magnetic cu funcție de interceptare

Evaluare Media 4.94/5
4.6/5

** Urmăriți în toată Europa fără limite de distanță. Control ușor prin APP pe orice smartphone (iOS și Android). 

129 Lei

PRET VECHI 220 Lei

2 ANI
GARANTIE

ASISTENȚĂ
GRATIS

PLATA SIGURA
LA LIVRARE

De ce să alegi urmarirea prin gps?

LOCAL GPS este cea mai nouă tehnologie: micul tracker GPS SATELITAR premium cu care puteți urmări orice persoană, animal sau obiect în timp real și la orice distanță prin intermediul aplicației de pe smartphone-ul dumneavoastră.
Noua tehnologie a localizatorului xpower mini vă va permite să monitorizați toate mișcările copiilor, partenerilor, soților sau masinii dumneavoastra.
Poziționarea și ascunderea vor fi foarte ușoare datorită dimensiunilor sale reduse (43,2 mm x 32 mm x 13,6 mm), puneți-l în mașină, în geanta sau în servieta celor pe care doriți să îi urmăriți, să îi monitorizați sau să îi protejați.

BATERIE SUPER-DURABILĂ

Bateria de nouă generație are o durată de viață de peste 30 de zile, chiar și în condiții de îngheț.

129 Lei

GĂSEȘTE PE ORICINE

APLICAȚIE GRATUITĂ COMPATIBILĂ PENTRU IOS ȘI ANDROID

129 Lei

Comanda acum pentru a profita de reducerea de 40% și să primiți:

129 Lei

+9724 Clienții mulțumiți!

5/5
Achiziție verificată
Alex S., 38 ani, Bucuresti
“Recepție foarte bună a semnalului, mi-am urmărit soția pentru a vedea dacă mă înșeală, dar din fericire m-am înșelat, oricum merge ca un farmec, nota 10/10”
5/5
Achiziție verificată
Mihai V., 45 ani, Craiova
“Produs care își face treaba, îl pun în geanta fiicei mele de 7 ani și știu întotdeauna exact unde se află, în plus, pot auzi și ce spun. Simt că acest lucru o protejează cât mai mult posibil. Produs testat timp de o lună și totul ok.”

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Stocul de GPS Professional este unul limitat vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

Stoc Limitat

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A COMANDAFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.