Lampa Star Master

INFORMATII

4.9 | 1,201 recenzii
4.9/5

LAMPĂ DE VEGHE PENTRU COPII

4.9 | 1,201 Recenzii
4.9/5

STOC LIMITAT

149 RON

PREȚ VECHI 300 RON

Vă prezentăm Lampa de veghe cu proiectie de stele si lună

Nu pierde niciun moment

Lampa de veghe este un accesoriu minunat si functional pentru camera copiilor, proiectand un univers magic de stele si luna pe tavan sau pereti. Cu un design delicat si o nuanta plina de viata, aceasta lampa de veghe albastra aduce o atmosfera calda si reconfortanta in camera micutilor.

149 RON

Funcția de rotație

Lampa poate roti proiectiile de stele si luna, creand miscari delicate si hipnotizante in intreaga camera. Aceasta functie contribuie la relaxarea copiilor si poate chiar sa-i ajute sa adoarma mai usor.

4.9 | 1,204 Recenzii
4.9/5

DE CE LAMPA CU PROIECȚIE DE STELE ȘI LUNĂ?

Lampa de veghe este construita cu atentie la detalii si siguranta. Este fabricata din materiale de inalta calitate, non-toxice si rezistente la uzura, ceea ce o face potrivita pentru utilizarea in camera copiilor. Cu un comutator usor de utilizat, chiar si cei mici pot controla luminile si rotatia pentru a-si crea propriul spectacol stelar.

CARACTERISTICI

149 RON

5/5

Silvia, 30 ani, Ploiești

“În sfârșit, am găsit soluția pentru a o adormi pe micuța noastră agitată. De când am introdus această lampă în rutina ei de culcare, viața noastră s-a schimbat. Cu fiecare seară, acea panoramă magică de stele a reușit să o liniștească și să o facă să adoarmă repede. O recomandăm cu drag tuturor părinților care trec prin aceeași experiență. ”

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂ

Rezumat Comandă

Lampa de Veghe

300,00 RON

149,00 RONTOTAL

300,00 RON

149,00 RON

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Ce spun clienții despre
Lampa de Veghe

4.9 | 1,204 Recenzii
4.9/5
5/5

Recenzie Verificată

Florina, 35 ani, Craiova

5/5

Recenzie Verificată

Daria, 31 ani, Suceava

5/5

Recenzie Verificată

Andreea, 28 ani, Cluj

Întrebări frecvente

Găsește răspunsuri la toate întrebările tale aici

De obicei, curierul GLS livrează în cel mult 1-2 zile.

Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare. Puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

Bineînțeles că da! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți nehotărât asupra a ceea ce trebuie să faceți, veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de a cumpăra!

În cazul în care ați completat deja formularul, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail.

Absolut, dacă observați în colțul din stânga sus veți observa simbolul lacătului cu https, acest lucru garantează că datele dvs. sunt trimise în deplină siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Citiți mai multe despre politica noastră de confidențialitate in secțiunea de mai jos.

 
 

După primirea coletului, aveți la dispoziție 10 zile pentru a-l returna.

Promoție limitată:
50% reducere + transport Rapid

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.