LAMPA DE VEGHE CU PROIECȚII

STOC LIMITAT

189 lei

109 lei

VĂ PREZENTĂM NOUA LAMPĂ DE VEGHE CU PROIECȚII

PROIECȚIE PANORAMICĂ LA 360 DE GRADE

Lampa de veghe cu proiecție de stele creează un mediu magic în dormitorul copilului dumneavoastră, transformând tavanul într-un cer plin de stele strălucitoare.

Vă prezentăm lampa de veghe cu proiecție de stele, un instrument magic ce transformă somnul copilului vostru într-o experiență uimitoare. Lumina blândă a proiecției de stele este perfect adaptată pentru a asigura un somn odihnitor. Nu deranjează, ci, dimpotrivă, calmează și relaxează.

CALITATE PREMIUM

Cu capacitatea sa de proiecție la 360 de grade, oferă o panoramă completă a unui cer înstelat care se rotește ușor, aducând farmecul și misterul stelelor în fiecare colț al camerei.

 

PREȚ AVANTAJOS CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR

AI GRIJĂ DE SOMNUL BUN AL COPILULUI TĂU!

Lampa cu Stelute si Luna “Star Master Dream Rotating Projection Lamp” este o lampa de veghe care are un proiector pentru tavan, ce transforma orice camera de copil sau chiar dormitorul adultilor intr-o noapte cu cerul instelat, pentru a ajuta copiii sa adoarma confortabil.Din interiorul globului, lampa Star Master proiecteaza constelatii magice de stele pe tavanul si peretii dormitorului copilului, in 4 optiuni de culoare magica linistitoare: galben, albastru, verde si rosu.

Ce spun clienții noștri

Suzi

Recenzie: 4,9/5
5/5

Face o treabă grozavă de a-mi înfășura șuvițele de păr care îmi stau in fața. Acum firele alea de par nu imi cad in ochi si suvitele infasurate ma fac sa arat mai tanara! Recomand cu caldura asta!

 
 
 
 
 
 

Vasy

Recenzie: 4,9/5
5/5

Nepoata mea  o adora !!!

Denis

Recenzie: 4,9/5
5/5

Nepoata mea i-a placut absolut acest produs! Îi place să-și facă propriul păr acum! Produs uimitor cu siguranta il recomand!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.