INSTALATIE DE CRACIUN RGB CU CONTROL BLUETOOTH PRIN APLICATIE

Aduceți-vă bradul de Crăciun sau casă la viață, personalizând culorile și modelele luminilor!

 

STOC LIMITAT

299 lei

189 lei

ÎNDRĂGIT DE TOATĂ FAMILIA ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR

Previous slide
Next slide
 
Multifuncțională
Peste 16 milioane de culori, 29 de moduri dinamice diferite, sincronizare cu muzică, funcție de cronometru, control al luminozității/vitezei de la 1% la 100%. Utilizați funcția de cronometru pentru a vă programa timpul de somn; Schimbați diferite moduri de lumină dinamică, lumina va clipi în culori.

Control prin aplicație

Toate luminile pot fi controlate de la distanță prin intermediul aplicațiilor disponibile în iOS App Store

 

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

 
Becuri inteligente

Fiecare bec LED de pe șirul unic de lumini de Crăciun este un bec inteligent complet programabil. Puteți alege modele de iluminare și animație predefinite din aplicație și chiar să vă scrieți propriile modele pentru a se potrivi cu culorile echipei sportive preferate, animații unice și multe altele.

Rezistentă la intemperii

Produsele au protecție IP65, ceea ce le face perfecte atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Cu o moliciune și duritate bună, poate fi ușor îndoit și modelat în jurul plantelor, semnelor, această luminiță decorativă cu LED este ideală pentru a vă decora petrecerea și camera de zi, grădina, barul, a pus în borcane de sticlă sau pentru a decora bradul de Crăciun.

 

Caracteristici

Ce spun clienții noștri

Andreea

Recenzie: 4,9/5
5/5

Sunt foarte mulțumita de aceste lumini și familia mea le iubește! sunt usor de folosit si creeaza o atmosfera frumoasa!

Paul

Recenzie: 4,9/5
5/5

Usor de folosit,  durabila si foarte frumosa! RECOMAND! Raport calitate-pret foarte bun

Ana

Recenzie: 4,9/5
5/5


Am cumparat 3 seturi, pentru mine, mama si sora mea. Suntem foarte multumiti si il recomandam cu caldura!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.