INELE DE CRĂCIUN CU LED

Descoperă magia sărbătorilor cu instalația noastră de Crăciun cu figurine decorative. Fie că împodobești bradul sau decorezi întreaga locuință, aceste figurine aduc eleganță și magie în orice spațiu.

STOC LIMITAT

280 lei

129 lei

ÎNDRĂGITE DE TOATĂ FAMILIA ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR

🎄LUMINI UNICE DECORATIVE DE CRĂCIUN

Luminile pentru fereastră de Crăciun vin cu 10 lumini inelare transparente conectate LED și 10 jucării ornamentale cu tema de Crăciun. Designul creativ și frumos creează o atmosferă caldă, unică, romantică și superbă pentru Crăciun.

🎅CALITATE PREMIUM

Luminile suspendate de Crăciun folosesc o carcasă inelă din PVC rezistentă la praf și la coroziune, care are o transmisie excelentă a luminii. Mărgelele LED oferă lumină albă strălucitoare, dar moale, caldă, nu orbitoare, iluminând frumos împrejurimile.

Sărbătorile de Crăciun sunt o perioadă de iarnă rece și lumină caldă în casa sau în împrejurimi. Datorită culorii lor calde, inelele LED vor aduce o atmosferă elegantă de iarnă și magia Crăciunului în camera ta.

Este potrivită în special pentru o cameră de copii , deoarece o transformă într- un interior atmosferic , perfect pentru serile de iarnă . Inelele cu LED de Crăciun sunt realizate sub formă de inele mari cu conținut diferit (Moș Crăciun, om de zăpadă, căprioară, brad etc.).Fiecare dintre inele are mai multe LED-uri , care creează o atmosferă de sărbătoare și umplu casa cu starea de spirit de Anul Nou.

🎄LUMINI UNICE DECORATIVE DE CRĂCIUN

Odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna spiritul festiv cuprinde totul in jur si incepe goana dupa decoratiuni si dupa cadouri.Sursele de iluminat sunt cele mai importante atunci cand vrei sa ai o atmosfera speciala de Craciun.Decoreaza cu instalatii de lumini bradul de Craciun si intregul interior sau exterior al casei tale, lumini care sa iti transforme locuinta intr-un loc primitor si cald.O perdea ușoară cu un motiv stea vă va lumina camera de zi, dormitorul sau camera copiilor. Cortina este dominată de inimi de două dimensiuni. Datorită tehnologiei LED, acestea au o durată lungă de viață, fac economii mari de energie și nu se supraîncălzesc

Ce spun clienții

Maria

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Când am deschis coletul cu luminițele LED, am simțit magia Crăciunului. Ele au adus căldura sărbătorilor în casa mea. Zâmbesc de fiecare dată când le aprind.”

Andrei

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Inițial, credeam că sunt doar niște lumini obișnuite. Dar acum, casa mea strălucește ca în filme. Mă gândesc să le păstrez aprinse tot anul!”

Elena

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Sunt o fană a sărbătorilor, dar aceste lumini au ridicat totul la alt nivel. Casa mea emană căldură și strălucire. Cea mai bună achiziție din acest an!”

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.