PLATĂ SIGURĂ LA LIVRARE

GENUNCHIERĂ ÎNCĂLZITĂ CU ALIMENTARE USB

Evaluare media 4.94/5
4.6/5

199 RON

PRET VECHI 300 RON

În sfârșit, vă puteți trata genunchiul în confortul propriei case! Spuneți adio durerilor de genunchi, durerilor musculare, rigidității și nodurilor o dată pentru totdeauna!

FUNCȚIA DE TRATAMENT CU ÎNCĂLZIRE

Genunchieră electrică cu încălzire rapidă- se încălzește în câteva secunde, oferă o terapie fierbinte ultra-confortabilă pentru ameliorarea durerii la genunchi și recuperarea rănilor, menține genunchiul cald și poate fi folosită și pe gambe, coapse și brațe pentru a ameliora durerile musculare. Super confortabil de utilizat.

Genunchiera este echipată cu o pungă din plasă pentru terapia la rece. Dacă suferiți de o entorsă acută sau de alte leziuni ale țesuturilor moi, trebuie să aplicați mai întâi terapia cu rece pentru a scădea temperatura corpului, să ajustați rata metabolică pentru a obține efecte antiinflamatorii și analgezice și apoi să utilizați terapia la cald după 48 de ore.

CONTROL CU UN SINGUR BUTON ȘI 3 SETĂRI DE CĂLDURĂ

Foarte ușor de operat, puteți controla singur temperatura și timpul de încălzire. Butonul de pornire cu un indicator LED poate fi reglat după cum urmează: roșu – cea mai mare, albastru – medie, verde – cea mai scăzută setare de temperatură. Apăsați scurt butonul pentru a comuta între setări.

Ajustabil și rămâne pe loc: Cu un design cu două bifurcații și închidere cu cârlig și buclă, placa de încălzire se poate înfășura și se poate fixa în orice poziție a piciorului sau a brațului în care aveți nevoie de compresie termică, astfel încât să nu aveți nevoie să o țineți cu mana.

O POȚI UTILIZA ORIUNDE

Ocazii multiple disponibile pentru genunchierul termic: vine cu un cablu de alimentare USB, care poate fi conectat la orice sursă de alimentare cu alimentare USB, cum ar fi o bancă de alimentare, PC, laptop, computer desktop și încărcător de mașină. Vă puteți bucura de căldură și de circulația sângelui îmbunătățită în mai multe situații, indiferent dacă mergeți, conduceți sau lucrați la birou.

199 RON​

PARAMETRI PRODUS:

🟥Primul pas de căldură (lumină roșie) – Temperatura este de aproximativ 44°C

🟦Al doilea pas de căldură (lumină albastră) – Temperatura este de aproximativ 41°C

🟩Al treilea pas de căldură (lumină verde) – Temperatura este de aproximativ 38°C

🟥Primul pas de căldură (lumină roșie) – Temperatura este de aproximativ 56-65°C
🟦Al doilea pas de căldură (lumină albastră) – Temperatura este de aproximativ 46-59°C
🟩Al treilea pas de căldură (lumină verde) – Temperatura este de aproximativ 40-45°C

199 RON

PRIN ACHIZIȚIA DE ASTĂZI VEȚI PRIMI

199 RON

Clienți mulțumiți de Genunchiera incălzită

Mihaela, 46 de ani

Această genunchieră cu încălzire rapidă este absolut uimitoare! Se încălzește în doar câteva secunde și oferă o terapie cu căldură ultra-confortabilă pentru genunchiul meu. M-a ajutat enorm să ameliorez durerea la genunchi și să mă recuperez mai rapid după o accidentare.

Sofia, 51 de ani

Genunchiera se încălzește rapid, ceea ce este convenabil atunci când am nevoie de ameliorarea durerii la genunchi. De asemenea, am folosit-o pe gambe și coapse și am simțit că ajută la relaxarea mușchilor. Este confortabilă de purtat, iar cablul inclus face să fie ușor de alimentat

Radu, 45 de ani

Genunchieră electrică cu încălzire rapidă este un dispozitiv excelent pentru oricine suferă de dureri la genunchi sau are nevoie de terapie cu căldură pentru recuperare. Se încălzește aproape instantaneu și oferă o senzație foarte plăcută de căldură care ajută la calmarea durerii. Am folosit-o nu doar pentru genunchi, ci și pentru gambe și a funcționat minunat pentru a ameliora tensiunea musculară.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂ

Rezumat Comandă

Genunchieră încălzită

300,00 RON

199,00 RON

TOTAL

300,00 RON

199,00 RONFăcând clic pe „Finalizează achiziția” confirmi că ai citit cookie-urile și politica de confidențialitate și că ai citit „termenii și condițiile

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.