PROMOTIE
40% REDUCERE SI LIVRARE GRATUITA

GENUNCHIERA CU PRESIUNE REGLABILA

Evaluare media 4.94/5
4.6/5

În sfârșit, vă puteți trata genunchiul în confortul propriei case! Spuneți adio durerilor de genunchi, durerilor musculare, rigidității odată pentru totdeauna!

2 BUCATI LA DOAR

159 RON

PRET VECHI 309 RON

Comandați astăzi și primiți-l în mod convenabil la domiciliu

SUPORT PREMIUM
GRATUIT 24 \ 7

PLATA SIGURA
LA LIVRARE

Ai grijă de genunchii tăi!

În timpul exercițiilor fizice, articulațiile genunchiului sunt expuse la leziuni dureroase și de lungă durată. Genunchiul stabilizează articulațiile, protejându-le de eventualele leziuni și ajutându-le să se recupereze după dureri articulare, leziuni ale meniscului și alte dureri de genunchi.

Îl poți purta toată ziua!

Datorită țesăturii flexibile, Knee FlexWrap este confortabil chiar și atunci când este purtat toată ziua. Designul cu bandă dublă oferă o acoperire antiderapantă și o compresie suplimentară atunci când este nevoie. În plus, Knee FlexWrap al nostru este respirabil și previne mirosurile neplăcute.

2 BUCATI LA DOAR

159 RON

De ce să alegeți genunchiere cu compresie reglabilă?

Tot sprijinul, fără restricții. Realizată pentru a fi ușoară și respirabilă, banda pentru genunchi este făcută pentru a fi purtată confortabil datorită unei benzi elastice moi, care evacuează umezeala.

Banda elastică pentru genunchi este universală pentru bărbați și femei. Poate fi purtată atât pe genunchiul drept, cât și pe cel stâng. Perfect pentru multe sporturi, cum ar fi alergarea, baschetul, voleiul, sala de gimnastică, crossfit, tenis și multe altele!

Designul cu bandă dublă oferă o acoperire anti-alunecare cu o compresie suplimentară atunci când este nevoie.

PRIN ACHIZIȚIA DE ASTĂZI VEȚI PRIMI

2 BUCATI LA DOAR

159 RON

Clienți mulțumiți de genunchiera de compresie reglabilă!

5/5
Cumparator verificat
Mihaela B.

Bucuresti

Am comandat 2 bucăți și mama mea le adoră. Livrarea a fost mai rapidă decât ne așteptam, iar materialul a fost moale și sunt de bună calitate. Vă mulțumim

5/5
Cumparator Verificat
Sofia B.
Calarasi

Partea superioară este rulată, curelele trag piciorul, doar  puțin va fi necesar pentru a îndepărta curelele

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Stocul nostru de genunchiere cu compresie ajustabilă este unul limita. Vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil

Stoc Limitat

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETEAZA MODULUL PENTRU A COMANDA

2 BUCATI LA DOAR 159 RON

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.