PLATA SIGURĂ
LA LIVRARE

EPIL FINISH

Evaluare medie 4,94/5
4.6/5

Dispozitiv inovator de îndepărtare a părului, cel mai ales de femei!

159 Lei

In loc de 300

100%
MULȚUMIT

SUPORT PREMIUM GRATUIT 24/7

PLATA
LA LIVRARE

CUM FUNCTIONEAZÃ

EPILARE NEDUREROASĂ

Epil Finish este singurul epilator electric cu tehnologia brevetată Sensa-Light™ care vă permite să îndepărtați chiar și cele mai încăpățânate fire de păr dintr-o singură mișcare, plus că este rapid și nedureros.

UȘOR ȘI SIMPLU DE UTILIZAT

1) Elimină parul nedorit

2) Pur și simplu aduceți instrumentul în apropierea corpului și setati intensitatea dorită de la 1 la 5 (în funție de cât de puternic sau nu este parul în acea zona)

3) Repeți tratamentul de încă 2-3 ori pentru a-ți lua rămas bun de la păr

EPILAREA EFICIENTĂ ESTE SIGURĂ

EPILARE FĂRĂ DURERI

Cu tehnologia patentată Sensa-Light™ îndepărtați chiar și cel mai încăpățânat fir de păr

BLAND CU PIELEA TA

Tehnologia de micro-oscilație îndepărtează părul nedorit dintr-o singură mișcare fără durere sau iritație, spre deosebire de lasere sau epilatoare termice.

EPILARE SIGURĂ

Este un instrument excelent pentru îndepărtarea părului

Ce include oferta?

159 Lei

+9724 Clienți mulțumiți nu pot greși!​

5/5

Achizitie verificata

Marta A., 21 anI

“„Este uimitor cum Epil Finish este capabil să îndepărteze chiar și părul greu de epilat. De asemenea, nu irită pielea””

5/5

Achizitie verificata

Francesca M., 29 anI

“O prietenă de-a mea obișnuia să-l folosească, așa că am decis să-i urmez sfaturile. Cu Epil Finish am putut să-mi i-au rămas bun de la aparatele de ras și epilarea cu ceară!”

ANUNȚ IMPORTANT

Datorită cererii populare, Stocul de Epil Finish se epuizează vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil

Stoc Limitat

COMANDA ACUM ESTE SIMPLĂ SI RAPIDĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU COMANDĂ

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit  Politica privind   cookie-urile & conditiile   și  “Termeni&Conditii – Cookie” 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.