PLATĂ SIGURĂ
LA LIVRARE

Curățător de GEAMURI cu magnet

Evaluare Medie 4.94/5
4.6/5

Curățarea ferestrelor este acum rapidă și ușoară! Acest dispozitiv inovator vă permite să curățați ferestrele din interior și exterior simultan, economisind timp și efort

STOC LIMITAT

159 RON

PRET VECHI 249 RON

100% SATISFĂCUT

ASISTENȚĂ
GRATIS 24 \ 7

PLATĂ SIGURĂ
LA LIVRARE

FERESTRE STRĂLUCITOARE ÎN DOAR CÂTEVA SECUNDE

Curățarea ferestrelor nu a fost niciodată atât de ușoară. Datorită magnetului puternic, acest curățător se fixează ferm pe ambele părți ale ferestrei, permițându-ți să cureți atât interiorul, cât și exteriorul fără a fi nevoie să deschizi fereastra.

Ștergătorul magnetic are un design care îi permite să acopere mai multă suprafață a geamului în același timp. Aceasta înseamnă că poți curăța mai mult dintr-o singură trecere.

SISTEM DUAL DE MAGNET

Un magnet dublu de înaltă calitate oferă o fixare sigură și rezistentă pe ambele părți ale geamului. Astfel, poți lucra în condiții de siguranță, fără teama că dispozitivul ar putea cădea.

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI EFORT

Cu un design ergonomic și un mâner confortabil, curățarea ferestrelor nu va mai fi o corvoadă. Curăță în sus, în jos, pe orizontală sau pe verticală – totul devine simplu și rapid.

Înlocuiește orele de frecare cu o sesiune de curățare eficientă. Acest curățător face totul într-un timp record, lăsându-ți ferestrele strălucitoare în câteva secunde.

+9724 Clienți satisfăcuți

5/5
Cumparator Verificat

Laura, 48 ani, Cluj

“Îmi place să am ferestrele curate, dar uram să le curăț. Acest curățător cu magnet face totul atât de ușor. Nu mai este nevoie să-mi angajez pe cineva pentru a curăța ferestrele. Acum pot face totul singură într-un timp scurt. Un produs minunat!”

5/5
Cumparator verificat

Gabriela, 35 ani, Timișoara

“Recomand cu căldură acest curățător de ferestre cu magnet. Este un ajutor de nădejde în gospodărie. Cu el, ferestrele strălucesc într-un timp scurt, iar curățarea devine o sarcină plăcută. Este un produs de calitate superioară!”

5/5
Cumparator verificat

Adina, 34 ani, București

“Curățarea ferestrelor nu a fost niciodată mai ușoară! Acest curățător cu magnet este minunat. Magnetul puternic face ca procesul să fie rapid și sigur. Nu mai trebuie să mă înclin periculos pentru a curăța ferestrele exterioare. A fost o investiție excelentă pentru casa mea.

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Stocul de Ștergătoare de Ferestre Magnetice este unul limitat , așadar vă recomandăm să plasați comanda cât mai repede posibil

Stoc Limitat

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂ

Rezumat Comandă

Curățător de geamuri

249,00 RON

159,00 RONTOTAL

249,00 RON

159,00 RON

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.