COȘ DE GUNOI PLIABIL

Dacă îți place să gătești și să păstrezi curat după ce gătești, atunci ai nevoie de un coș de gunoi mereu la îndemână.Se atașează ușor de ușa unui dulap sau de sertar, aproape, la îndemână, fix sub blatul de bucătărie.

 

STOC LIMITAT

220 lei

119 lei

DE CE SĂ ALEGI COȘUL DE GUNOI PLIABIL?

Acest coș de gunoi, cu posibilitatea de suspendare, își va găsi întrebuințarea cel mai mult în bucătărie, în timpul preparării mâncării. Este suficient să îl agățați de ușa dulapului de bucătărie și în timpul gătitului puteți arunca cojile și resturile direct în coș, fără să mai murdăriți mobila sau să mai fie nevoie să vă aplecați până la coșul obișnuit.

 

MENȚINE CASA CURATĂ

Coșul de gunoi este pliabil și are două poziții reglabile. El poate fi suspendat, dar poate fi cu ușurință , așezat acolo unde aveți nevoie, pe podea sau chiar și în locul coșului de gunoi obișnuit.

Acest coș de gunoi unic vă va economisi mult spațiu în bucătărie. Atunci când nu îl folosiți, coșul de gunoi se poate plia și depozita într-un loc unde să nu vă încurce.

Două poziții reglabile: semi-deschis și deschis.
Poate fi așezat în picioare sau suspendat.

 

Caracteristici

Ce spun clienții noștri

Toma

Recenzie: 4,9/5
5/5

“WOW, Soției mele îi place să nu fie nevoită să curețe bucătăria de fiecare dată când facem cina. Recomandat 100%!”

 

 
 

Maria

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Mă surprinde cât de confortabil este! Nu credeam că mi-ar plăcea atât de mult.”

Veronica

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Livrare super rapida! Cosul este foarte frumos si ne place sa il folosim si in baie.”

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.