PLATĂ SIGURĂ LA LIVRARE

CORECTOR POSTURAL UNIVERSAL

Gata cu durerile cauzate de postura incorectă!

179 RON

PRET VECHI289 RON

Reduce durerile de spate

Ai probleme cu spatele?
Nu ar trebui sa fie deloc o surpriza faptul ca o postura incorecta poate avea un impact negativ asupra sanatatii noastre pe termen lung. Studile arata ca majoritatea dintre noi avem nevoie de un dispozitiv de corectare a posturi, cur este Better Posture Lite. Acest corset pentru spate este un accesoriu special conceput sa corecteze postura incorecta in doar cateva zile.
Sezutul prelungit intr-o pozitie incorecta poate provoca o gama larga de probleme care variaza de la oboseala si durere musculara, pana la dureri de spate, disconfort, probleme de concentrare si chiar dureri de cap! Ba chia mai mult, la anumite persoane s-a observat corelatia dintre o postura incorecta si starea generala de tristete.


Uite cum poate Better Posture Lite sa-ti fie de folos!
Corsetul pentru corectarea coloanei Better Posture Lite iti poate imbunatati postura in doar 2 saptamani.

179 RON

Corector postural: calitate înaltă pentru un confort mai bun

Ușor de purtat

Puteți pune cu ușurință corectorul de postură urmând acești pași: în primul rând, puneți corectorul de postură și reglați curelele de umăr; în al doilea rând, fixați confortabil cureaua; în al treilea rând, trageți curelele elastice din spate și atașați Velcro-ul de pe centură; în cele din urmă, veți simți cum mușchii umerilor și ai spatelui se încordează.

179 RON

Avantajele corectorului postural:

179 RON

ANUNT IMPORTANT

Datorită cererii populare, Corectorul Postural se epuizează, așa că vă recomandăm să plasați comenzile cât mai curând posibil

Stoc Limitat

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A COMANDA

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.