PLATA LA LIVRARE

Corector Postural

Îmbunătățește-ți postura și îngrijește-ți spatele!

OFERTA 1+1 GRATIS

169 Lei

PRET VECHI 250 Lei

REDUCE DISCONFORTUL SPATELUI

Starea în fața computerului pentru perioade prelungite poate afecta spatele și umerii. Folosirea corectorului de postură nu numai că îți îmbunătățește poziția de șezut, dar îți crește și încrederea.

 

Corector postural: de înaltă calitate pentru un confort mai bun

USOR DE PURTAT

Puteți purta cu ușurință corectorul de postură urmând acești pași: mai întâi, puneți corectorul de postură și reglați curelele; în al doilea rând, prindeți comod cureaua; în al treilea rând, trageți curelele elastice din spate și atașați cureaua Velcro; în cele din urmă, vei simți mușchii umerilor și ai spatelui încordați.

OFERTA 1+1 GRATIS

169 Lei

AVANTAJELE CORECTORULUI POSTURAL:

OFFERTA 1+1 GRATIS

169 Lei

RECENZIILE CLIENȚILOR

5/5

Achizitie verificata

Francesca, 38 ani

5/5

Achizitie verificata

Vittorio, 51 ANI

„După ce l-am încercat câteva zile, trebuie să spun că funcționează grozav pentru mine! M-a ajutat foarte mult cu sciatica.”

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A COMANDA

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.