PLATA SIGURĂ LA LIVRARE

HUSĂ AUTO IMPERMEABILĂ

Evaluare Medie 4.94/5
4.6/5

Ultra rezistentă îți protejează mașina de soare, apă, praf, zăpadă, gheață, și frig.

+ LIVRARE RAPIDA 24h

249 Lei

In loc de 400

ASISTENTA GRATUITA 24\7

PLATA
LA LIVRARE

FABRICATĂ DINTR-UN MATERIAL SPECIAL

îți protejează mașina de intemperii în toate anotimpurile

Husa inovatoare, complet impermeabilă pentru exterior și interior, a fost concepută pentru a vă proteja mașina de zgârieturi, grindină, frunze, soare, murdărie, ploaie, zăpadă, îngheț, zgârieturi și animale.

A fost confectionata din materialul special, ceea ce o face robusta si total impermeabila, in plus, datorita tehnologiei PATENTATA xlog, interiorul masinii dumneavoastra va ramane mereu racoros vara si intotdeauna cald iarna.

Cu 40% Reducere

DOAR 249 Lei

CE O FACE CEA MAI BUNA?

Husa asigură protecția necesară mașinii dvs. oriunde v-ați afla, indiferent că o țineți în garaj și o protejați de praf sau la serviciu, în concediu sau  acasă 

Comanda acum si primesti

LA DOAR 249 Lei

+9724 clienți mulțumiți NU POT greși!​

5/5

Achiziție verificată

Andrei,

“Mărimea este perfectă, iar materialul este foarte bun și ușor. Ușor de poziționat cu benzile elastice confortabile. Recomand!”

5/5

Achiziție verificată

Marius,

“Excelent! Husa acoperă bine mașina cu marginea elastică care se potrivește bine sub barele față-spate.”

5/5

Achiziție verificată

Florin,

“Sunt mulțumit de acest produs, o să mai cumpăr și pentru cealaltă mașină.”

ANUNȚ IMPORTANT

Stocul de huse auto este limitat, așa că vă recomandăm să comandați cât mai curând posibil.

Stoc Limitat

COMANDA ACUM ESTE SIMPLU SI RAPID

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU COMANDĂ

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit  Politica privind   cookie-urile & conditiile   și  “Termeni&Conditii – Cookie” 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.