SIGURNO PLAĆANJE
PRILIKOM DOSTAVE

PanSupreme® Set od 12 profesionalnih lonaca i tava izrađenih od čiste keramike i lijevanog željeza, neprianjajućih i izdržljivih.

Prosječna ocjena 4,94/5
4.6/5

Zdravo kuhanje, zaboravljajući na otrovne tvari koje proizvode druge posude na visokim temperaturama.

79,90 €

UMJESTO 158 €

2 GODINE
JAMSTVA

BESPLATNA PREMIUM PODRŠKA
24 \ 7

PLAĆANJE
DOSTAVOM

ZDRAVO KUHANJE BEZ TOKSIČNIH TVARI

PanSupreme je najprodavaniji set neljepljivih i ogrebotina u Europi, izrađen od 100% čiste keramike koja dugi niz godina jamči otpornost na koroziju i trošenje kao što se često događa u klasičnim posudama od nehrđajućeg čelika ili drugim materijalima.

Njegova snaga je u čistoći materijala jamči kuhati na zdrav način svaki dan bez straha od prijenosa otrovnih tvari kao što su olovo i kadmij na hranu koja se stvara na visokim temperaturama!

 

PANSupreme® je zapravo klasificiran kao Pfas i Bfa FREE i kao postavljeni broj 1 zbog odsutnosti olova i kadmija čak i na temperaturama od 300 ° što ih čini 100% sigurnim i neuništivim!

79€

100% ZDRAVA HRANA

Apsolutno ne! PanSupreme® su izrađeni od 100% čiste keramike, osiguravajući zdravu hranu bez brige o taloženju otrovnih tvari kao što su olovo i kadmij na hranu koja se općenito stvara s tavama drugih materijala u dodiru s visokim temperaturama. Stoga jamči da će uvijek kuhati zdravu i sigurnu hranu za cijelu obitelj.

MOŽE SE KORISTITI BILO GDJE

Apsolutno ne, vrh je izrađen od lijevanog željeza kako bi ih mogao koristiti na klasičnim plinskim, indukcijskim i pećničkim štednjacima, otporni su na visoke temperature i do 300 °

NON-STICK I ANTI-SCRATCH

Nema takvog problema, čista keramika ih čini super otpornima i neuništivima. Hrana se ni na koji način ne lijepi i ne grebe niti nosi NIKAD u kontaktu s drugim tavama i visokim temperaturama!

SIGURNO ZA PERILICU POSUĐA

Mogu se ručno prati sapunom i vodom ili SIGURNO umetnuti u perilicu posuđa radi još lakšeg i bržeg čišćenja, bez brige o trošenju ili oštećenju.

LPaket uključuje:

79€

+9724 Zadovoljni klijenti ne mogu biti u krivu!​

5/5

Provjerena kupnja

Guererro, 50 anni

“Ovaj set je super. Jednostavan za čišćenje. Jedino što bismo htjeli je lonac veličine između velikog i drugog. Iznenadilo me što dolaze s malom kuhalicom za paru za koju sam mislila da je lonac”

5/5

Provjerena kupnja

Brad, 45 anni

“Ovaj set posuđa savršene je veličine za sve moje kuharske potrebe. Stakleni poklopci su zgodna značajka za vizualno kuhanje. Sviđa mi se činjenica da mogu staviti posuđe u pećnicu kako bi hrana bila topla bez brige da će se drške otopiti. Posvuda… izvrstan proizvod!!”

VAŽNA OBAVIJEST

Zbog velike potražnje, službeno smo rasprodani 12 lonaca i tavapreporučljivo je naručiti što je prije moguće

Ograničene zalihe

NARUČIVANJE SADA JE JEDNOSTAVNO I BRZO

ISPUNITE OBRAZAC ZA NARUDŽBU
Klikom na “Završi kupnju” potvrđujete da ste pročitali dei cookie e dell’informativa sulla privacy da ste pročitali odredbe i uvjete “termini e condizioni”

Checkoutbliss

Proizvodi za svakoga

KORISNI LINKOVI

Dostava

SIGURNO PLAĆANJE

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ova stranica nije dio web stranice Facebooka ili Facebook Inc.. Također, Facebook ni na koji način ne podržava ovu stranicu. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Slike proizvoda na ovoj prodajnoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe. Stoga primljeni proizvod i svi darovi mogu varirati ovisno o dostupnosti na zalihama. Ova stranica sadrži brendirane proizvode koji imaju sva potrebna dopuštenja za korištenje u promotivne svrhe. Ova stranica promiče proizvode koji se prodaju putem partnerskog sustava, a proizvode prikazane na ovoj stranici promiče naša stranica u zamjenu za proviziju.

©2023 Checkoutbliss.Sva prava pridržana.