CEARĂ PENTRU MOBILIER ȘI PARCHET

Curăță și reface rapid și eficient suprafețele din lemn din casa ta

STOC LIMITAT

189 lei

109 lei

RESTAURAȚI ȘI DAȚI STRĂLUCIRE PIESELOR DE MOBILIER ȘI PARCHETULUI DIN LEMN MASIV

  • Renovați mobilierul și economisiți bani

    Cu ceara WoodWax, veți reda strălucirea și frumusețea mobilierului dumneavoastră. Aplicați ceara cu o cârpă uscată, cu mișcări circulare și asteptați să se usuce.
  • Protejează de apă, umezeală, zgârieturi și praf

    Ceara de albine va elimina zgârieturile minore, petele și alte murdării, pe care nu le-ați putut elimina până acum. Ceara aplicată creează un strat subțire, care protejează suprafața lemnului de apă și umezeală.
  • Fără substanțe chimice

    Ceara de albine este un cadou al naturii. Cu ajutorul acestui produs veți reda strălucire mobilierul și pardoselii, fără a folosi substanțe chimice.
 

Caracteristici

Mod de Utilizare Simplu:

Ce spun clienții noștri

Claudia

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Aveam un dulap ”vintage” în garaj, plănuiam să îl dăm. Când am văzut reclama, am comandat imediat acest produs, am aplicat pe dulap…acum este ca nou! Atât eu cât și soțul meu suntem foarte mulțumiți.”

Mihai

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Recomand cu încredere acest produs. Lemnul capătă o strălucire deosebită! De asemenea îmi place această ceară pentru că nu are miros!”

Isabela

Recenzie: 4,9/5
5/5

“Această ceară face minuni pe lemn! După ce am folosit-o, fiecare piesă are o strălucire aparte! Vă recomand cu încredere!”

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.