OFERTĂ LIMITATĂ BLACK FRIDAY

ÎMPLETITOR MAGIC PENTRU PĂR

STOC LIMITAT

220 lei

129 lei

VĂ PREZENTĂM NOUL APARAT PENTRU ÎMPLETIT ȘUVIȚE

Șuvițele nu au fost niciodată mai distractive !

Transformați-vă părul cu coafuri captivante fără efort! Pur și simplu introduceți părul în dispozitiv și asistați la magie în timp ce gadgetul împletește cu măiestrie firele în coafuri încântătoare. Înlocuiți firul cu oricare dintre firele obișnuite pe care le aveți acasă, făcând coafarea părului o joacă de copii. Pregătiți-vă pentru o lume de coafuri frumoase și la modă cu Whizzbraid! 🌟

 

Funcționare simplă și rapidă ⚡

Răsfață-ți copilul în bucuria coafurii creative cu ajutorul kitului nostru de împletit, Whizzbraid! Acest gadget fascinant și amuzant pentru fete face din tricotarea de truse de păr unice o experiență încântătoare

 

PREȚ AVANTAJOS CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR

Versatilă și ușor de utilizat 🎀

Cu firele înlocuibile, puteți experimenta cu diverse culori și modele, făcând fiecare coafură cu adevărat unică. Rotația de 360 de grade a dispozitivului de inducție încorporat asigură că părul tău rămâne în siguranță și fără încurcături pe tot parcursul procesului de împletitură. Pregătiți-vă să vă etalați stilul unic! 💃

Ce spun clienții noștri

Suzi

Recenzie: 4,9/5
5/5

Face o treabă grozavă de a-mi înfășura șuvițele de păr care îmi stau in fața. Acum firele alea de par nu imi cad in ochi si suvitele infasurate ma fac sa arat mai tanara! Recomand cu caldura asta!

 
 
 
 
 
 

Vasy

Recenzie: 4,9/5
5/5

Nepoata mea  o adora !!!

Denis

Recenzie: 4,9/5
5/5

Nepoata mea i-a placut absolut acest produs! Îi place să-și facă propriul păr acum! Produs uimitor cu siguranta il recomand!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.