INFORMATII

4.9 | 1,201 Recenzii
4.9/5

APARAT DE MASAJ AL VERTEBRELOR CERVICALE

4.9 | 1,201 Recenzii
4.9/5

Aparatul de masaj 8 în 1 este ușor de folosit, cu butoane intuitive  pentru a vă ajuta să selectați setările dorite.

STOC LIMITAT

119 RON

PREȚ VECHI 250 RON

Vă prezentăm noul aparat de masaj al vertebrelor cervicale

Nu pierde niciun moment

Dureri de spate paralizante, gât blocat, picioare umflate sau mușchi întinși? Obțineți o ameliorare durabilă a durerii în doar 15 minute pe zi. Fără analgezice care creează dependență, injecții dureroase, vizite costisitoare la chiro sau intervenții chirurgicale. 

119 RON

Sfârșitul durerii cronice la spate, gât, umeri, brate sau picioare

Electrostimularea sau stimularea electrică neuromusculară (NMES) este o tehnică fizioterapeutică folosită pentru dezvoltarea musculară, optimizarea antrenamentelor sau tonifierea pielii. Electrostimularea se bazează pe un principiu simplu, care reproduce modul de funcționare a contracției musculare naturale.

4.9 | 1,204 Recenzii
4.9/5

DE CE APARATUL DE MASAJ AL VERTEBRELOR CERVICALE?

Folosind puterea stimulării electrice neuromusculare (NMES), aparatul de masaj pentru întregul corp inversează durerea din zona afectată a corpului dumneavoastră și vă restabilește sănătatea mușchilor și a articulațiilor în doar 15 minute pe zi.

CARACTERISTICI

119 RON

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂ

Rezumat Comandă

Aparat de Masaj

250,00 RON

119,00 RONTOTAL

250,00 RON

119,00 RON

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Ce spun clienții despre
Aparatul de Masaj

4.9 | 1,204 Recenzii
4.9/5
5/5

Recenzie Verificată

Mihai

5/5

Recenzie Verificată

Ilincuta Maria

5/5

Recenzie Verificată

Alina

5/5

Recenzie Verificată

Alina

Întrebări frecvente

Găsește răspunsuri la toate întrebările tale aici

De obicei, curierul GLS livrează în cel mult 1-2 zile.

Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare. Puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

Bineînțeles că da! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți nehotărât asupra a ceea ce trebuie să faceți, veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de a cumpăra!

În cazul în care ați completat deja formularul, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail.

Absolut, dacă observați în colțul din stânga sus veți observa simbolul lacătului cu https, acest lucru garantează că datele dvs. sunt trimise în deplină siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Citiți mai multe despre politica noastră de confidențialitate in secțiunea de mai jos.

 
 

După primirea coletului, aveți la dispoziție 10 zile pentru a-l returna.

Promoție limitată:
50% reducere + transport Rapid

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.