OFERTĂ LIMITATĂ BLACK FRIDAY

APARAT DE MASAJ AL VERTEBRELOR CERVICALE

2 LA PREȚ DE 1

350 lei

179 lei

VĂ PREZENTĂM NOUL APARAT DE MASAJ AL VERTEBRELOR CERVICALE

Dureri de spate paralizante, gât blocat, picioare umflate sau mușchi întinși? Obțineți o ameliorare durabilă a durerii în doar 15 minute pe zi. Fără analgezice care creează dependență, injecții dureroase, vizite costisitoare la chiro sau intervenții chirurgicale. 

 

Sfârșitul durerii cronice la spate, gât, umeri, brate sau picioare

 

Electrostimularea sau stimularea electrică neuromusculară (NMES) este o tehnică fizioterapeutică folosită pentru dezvoltarea musculară, optimizarea antrenamentelor sau tonifierea pielii. Electrostimularea se bazează pe un principiu simplu, care reproduce modul de funcționare a contracției musculare naturale.

 

DE CE APARATUL DE MASAJ AL VERTEBRELOR CERVICALE?

Folosind puterea stimulării electrice neuromusculare (NMES), aparatul de masaj pentru întregul corp inversează durerea din zona afectată a corpului dumneavoastră și vă restabilește sănătatea mușchilor și a articulațiilor în doar 15 minute pe zi.

Caracteristici

Ce spun clienții noștri

Mihai

Recenzie: 4,9/5
5/5

Chiar ajuta din punct de vedere muscular

Maria

Recenzie: 4,9/5
5/5

Aveam un  disconfort al muschiilor ca va dati semak si voi sunt si eu mai batrana si nu credeam in chestii de pe internet dar acest aparat chiar a dat roada multumesc mult multa sanatate si sa va ajute Dumnezeu

Alina

Recenzie: 4,9/5
5/5

Recomand cu mare drag!
Si voi cumpara din nou si pentru sotul meu

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.