POPUST OD 50% AKTIVIRAN! PLAĆANJE PRILIKOM DOSTAVE

PRENOSNA KLIMATSKA NAPRAVA

pregledal uporabnik
4.6/5

Klimatska naprava 3 v 1 brez zunanje cevi, s toplotno črpalko, ki takoj ohladi prostor in prihrani 83% na računu.

( 10/1050 Potražnja za ovaj proizvod je velika! )

99€

UMJESTO 178

Za Samo 99€

Preporučeno od strane naših kupaca!

2 LETA
GARANCIJE

BREZPLAČNA PREMIUM PODPORA
24 \ 7

PLAČILO
DOSTAVA

Freeze Now®

Je inovativna prenosna klimatska naprava brez cevi, ki je že dosegla rekord prodaje. Zmožna je hladiti, čistiti in odvlaževati celotno sobo, ne da bi pustila vroče točke, v nekaj minutah! 

Freeze Now® je opremljen z visoko učinkovitim ciklonskim motorjem, ki samodejno zmanjša porabo energije za 83% v primerjavi s tradicionalnimi klimatskimi napravami!

Varčujte čas in denar: Pozabite na tradicionalne in obsežne klimatske naprave z zunanjimi motorji s cevjo za odvajanje, ki povišujejo stroške računa za elektriko!

Rezultat je 100% zagotovljen! Preizkusite ga 60 dni!

Za Samo 99€

ZAKAJ JE EDINSTVEN

Prej (1)

Za Samo 99€

Če naročite danes, boste prejeli:

Za Samo 99€

Vjeruje nam više od 20,345 zadovoljnih kupaca!

Mišljenja zadovoljnih kupaca

5/5
Kupnja potvrđena
Ivan F.

V vročinskem valu, ki ga imamo trenutno, ga je odlično imeti pri roki. Deluje v moji dnevni sobi, res pa je, da je, ko grem kam drugam, zelo opazen, ker res deluje in se nehaš potiti. To zelo cenim in je veliko boljši od katerega koli ventilatorja, saj hladi in ne samo premika zrak.
Skratka, če nimate zraka in se želite ohladiti za malo denarja v svetlobi in želite spati in ne želite naprav s cevmi, je to vaša klimatska naprava. Imel sem dvome, vendar sem zelo zadovoljen.

5/5
Kupnja potvrđena
Marko U.

Zdaj, po prvih toplih dneh v naši državi, je bilo mogoče napravo končno preizkusiti.
Najprej se je izkazalo, da je hlajenje zelo primerno, trajanje baterije pa je približno 1,5 ure (verjetno odvisno od temperature). V tem času po sobi piha hladen in prijeten vetrič.
Dim: precej znosen in tišji od nekaterih ventilatorjev.
Poraba energije: popolnoma zadovoljen. Poraba energije je tako majhna, ker se na koncu koncev vrti samo ventilator. Zelo sem navdušen.

VAŽNA OBAVIJEST

Zbog velike potražnje, službeno nam ponestaje klima uređaja, preporučamo da naručite što prije

13

KOMADI DOSTUPNI

NARUČIVANJE SADA JE JEDNOSTAVNO I BRZO

ZA NARUDŽBU ISPUNITE OBRASCE SA SVOJIM PODATKIMAKlikom na “Završi kupnju” potvrđujete da ste pročitali kolačića i politike privatnosti te da ste pročitali odredbe i uvjete “odredbe i uvjeti”

Checkoutbliss

Proizvodi za svakoga

KORISNI LINKOVI

Dostava

SIGURNO PLAĆANJE

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ova stranica nije dio web stranice Facebooka ili Facebook Inc.. Također, Facebook ni na koji način ne podržava ovu stranicu. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Slike proizvoda na ovoj prodajnoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe. Stoga primljeni proizvod i svi darovi mogu varirati ovisno o dostupnosti na zalihama. Ova stranica sadrži brendirane proizvode koji imaju sva potrebna dopuštenja za korištenje u promotivne svrhe. Ova stranica promiče proizvode koji se prodaju putem partnerskog sustava, a proizvode prikazane na ovoj stranici promiče naša stranica u zamjenu za proviziju.

©2023 Checkoutbliss.Sva prava pridržana.