AEROTERMĂ PORTABILĂ FLAME HEATER

Aeroterma portabilă cu tehnologie de ultima generatie ,îți oferă căldură instantanee și reconfortantă și redefinește eficiența energetică, reducând costurile la electricitate cu până la 70%.

STOC LIMITAT

359 lei

199 lei

REDU COSTURILE LA ELECTRICITATE CU PANA LA 70%

CE O FACE CEA MAI BUNĂ?

Termometru care se oprește automat și temporizatorul programabil de 12 ore. Inteligent si sigur, cu 500 wati, functionare silentioasa, avand doua setari de viteza pentru circulatia aerului si acopera pana la 30 de metri patrati.

Este compact si poate fi amplasat oriunde.Carcasa rece din plastic protejează elementul de încălzire ceramic sigur.

Există un decupaj de siguranță încorporat pentru a preveni supraîncălzirea, iar carcasa menține atingerea rece, astfel încât să o puteți deconecta și să o luați direct cu dvs.

DESIGN MODERN, UȘOR, COMPACT

Vine iarna?

Aeroterma electrica portabila  încălzește rapid – în doar 3 secunde

Acest încălzitor este fabricat din materiale de înaltă calitate pentru a-i asigura durabilitatea. Dispune de două butoane pentru a controla viteza și temporizatorul încălzitorului.

DE CE AEROTERMA PORTABILA?

Ce spun clienții noștri

Camelia

Recenzie: 4,9/5
5/5

Am comandat unul când m-am mutat în căminul meu de facultate pentru că știam că s-ar putea să am probleme cu căldura. Eu și colegul meu de cameră suntem mulțumiți de acest încălzitor care încălzește camera atunci când gazul din clădire este oprit, iar acest lucru se întâmplă mult mai des decât ar trebui. Tocmai mi-am plasat comanda pentru al doilea pentru a avea 2 în locuri opuse în cameră 🤩

Robert

Recenzie: 4,9/5
5/5

L-am cumparat pentru cand lucrez in garaj si nu sunt radiatoare, asa ca ma ajuta foarte mult cand e frig afara. Il recomand!

 
 
 
 
 
 
 
 

Lucian

Recenzie: 4,9/5
5/5

Ne construim casa și ne-am făcut o cameră mică în care să locuim până când terminăm de vopsit și mobilat casa și avem nevoie de căldură așa că am cumpărat acest încălzitor pentru a ne reduce facturile la electricitate și vă spun că este uimitor. a incalzit o camera de 45 de metri patrati fara nici o complicatie

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.