SUPER OFERTA
PLATA LA LIVRARE

AER
CONDITIONAT

Evaluare medie 4.94/5
4.4/5

Aparat de aer condiționat portabil de ultimă generație conceput pentru a răci,dezumidifica și ventila aerul. Opriți creșterile de preț la facturi până în septembrie.

199 Lei

In loc de 399 Lei

GARANȚIE
2 ANI

SUPORT PREMIUM GRATUIT
24 \ 7

PLATA
LA LIVRARE

TEHNOLOGIE DE RĂCIRE IMMEDIATĂ

Aparatul de aer condiționat răcește rapid aerul menținând umiditatea la nivelul potrivit, evitând efectele negative ca majoritatea aparatelor de aer condiționat.

Datorită acestei caracteristici, pe lângă versatilitatea sa extremă, este unic în felul său: poate fi folosit de oricine pentru a reface orice mediu fără probleme.

Este capabil să împrospăteze o încăpere de 70 m2 în aproximativ 15 minute, filtrand aerul de praf și germeni datorită filtrului special Hepa.

Deoarece instalarea nu este costisitoare, acest aparat devine tentant si pentru chiriașii care doresc o oarecare evadare din căldură, dar nu pot face nicio modificare proprietății lor, fie că este o casă de vacanță, camping sau RV.

Vă puteți bucura de răcoare și liniște datorită celor trei moduri de ventilație reglabile: ridicat, mediu și scăzut. Puterea de 1,5 W asigură o răcire eficientă și te învăluie într-o adiere plăcută. Mai mult, luminile LED cu 7 culori creează o atmosferă confortabilă și relaxantă pe timp de noapte!

199 Lei

IDEAL PENTRU ZILELE INSORITE DE VARĂ

Bucurați-vă de răcoare cu apă rece și cuburi de gheață

Aparatul nostru de aer condiționat portabil 4 în 1 oferă, de asemenea, o opțiune de a folosi apă rece direct din frigider și cuburi de gheață pentru cele mai bune rezultate. Cu o capacitate a rezervorului de apa de 500ml si o rezistenta de pana la 10 ore, va puteti bucura de o perioada lunga de prospetime continua.

Economie de energie și protecția mediului

Nu numai că vă veți bucura de un mediu răcoros și confortabil, dar veți economisi și energie electrică datorită aparatului nostru de aer condiționat și umidificatorului portabil cu cablu USB. Adio facturi mari!

Indiferent dacă vă aflați acasă, la birou, în dormitor sau în călătorie, aparatul nostru de aer condiționat portabil 4 în 1 este soluția ideală pentru dumneavoastră. Comandați astăzi și descoperiți plăcerea unui mediu proaspăt și sănătos oriunde ați merge!

CARACTERISTICI:

199 Lei

Clienți mulțumiți​!
0
Rata de satisfacție este de 98%.

5 Stelle

4 Stelle

3 Stelle

2 Stelle

1 Stella

5/5

Achiziție verificată

Luca, Bacau

“Sunt complet mulțumit de aparatul de aer condiționat! Este uimitor cum un dispozitiv atât de compact poate oferi o răcire atât de eficientă. Modul de ventilație reglabil îmi permite să adaptez puterea la preferințele mele, în timp ce funcția de umidificare face ca aerul să fie mai confortabil și mai hidratant. Lumina de noapte cu 7 culori este o notă deosebită care creează o atmosferă relaxantă în dormitorul meu. Designul îmbunătățit, cu filtre lavabile, face ca întreținerea să fie foarte ușoară. Nu aș putea cere mai mult de la un aparat de aer condiționat portabil!”

5/5

Achiziție verificată

Georgiana , Toplita

“Wow! Acest aparat de aer condiționat portabil a depășit toate așteptările mele! Puterea sa de răcire este pur și simplu uimitoare și m-a ajutat să supraviețuiesc confortabil verilor fierbinți. Modul de umidificare a făcut ca aerul să fie mai puțin uscat și a ușurat senzația de disconfort. În plus, sistemul de purificare a aerului a contribuit la îmbunătățirea calității aerului din casa mea. Este într-adevăr un dispozitiv versatil pe care îl pot folosi în orice mediu, de la birou la dormitor. Sunt extrem de mulțumit de acest aparat de aer condiționat!”

5/5

Achiziție verificată

Sara,Iasi

“Nu pot face altceva decât să laud aparatul de aer condiționat portabil 4 în 1! Este incredibil de puternic și mi-a făcut zilele de vară mult mai plăcute. Portabilitatea sa îmi permite să îl iau oriunde și am apreciat foarte mult compatibilitatea cu cablul USB, care mi-a permis să economisesc energie și să evit facturile scumpe la electricitate. Designul îmbunătățit, cu filtre lavabile, este o caracteristică fantastică, deoarece îmi permite să mențin unitatea curată și să funcționeze la performanțe maxime. Fără îndoială, cel mai bun aparat de aer condiționat portabil pe care l-am deținut vreodată!”

⚠️ Cantități limitate disponibile, grăbește-te! ⚠️

Din cauza cererii mari, suntem oficial pe cale sa ramanem fara aparate de aer condiționat portabile, așa că vă rugăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

2

BUCĂȚI DISPONIBILE

Minute
Secunde
EPUIZAT

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPILA IL MODULO PER ORDINARE

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit  Politica privind   cookie-urile & conditiile   și  “Termeni&Conditii – Cookie” 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023Checkoutbliss. Toate drepturile rezervate.